Troja ögonlyst

Idag blev det en tur till veterinären för att ögonlysa Troja och det såg så fint ut :-)

Den förbenade Ebba har idag tuggat sönder ett koppel :mad: hon är bara hemsk! Man tycker ju att det borde växa bort någon gång, att man ska kunna lämna henne i ett möblerat rum när man inte är hemma utan att hon demolerar något, men nej då! Så därför lämnas hon i rummet vid källaringången, där alla garderober är haspade och det står kompostgaller runt hyllan så att hon inte når saker. Fast nog lyckas hon med jämna mellanrum få tag på något i alla fall vilket förvandlas till atomer.

Det här inlägget postades i Vardagsprat, Västgötaspets. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>