Trött hund

Även en monsterhund kan bli trött!! Hon var ute massor och lekte igår, samt att vi firade sambon på kvällen. Då tog svågern och svägerskan med sig sin parson-hanne Sigge. Hej å hå vad de lekte (och han kissade inne  ) Vi tog ut dem ett tag och släppte dem för att de skulle springa av sig det mesta, men inte hjälpte det. Det blev samma fart ändå. Nåja, kul hade de.
Idag har vi varit ute på en lång promenad, och innan dess var hundarna ute på tomten och lekte, så nu är de faktiskt rätt möra

Idag har skjutandet med rakterna tagit fart också, tur att våra hundar inte bryr sig. GammelSally är nog döv, för hon lyfter inte på huvudet oavsett hur nära de skjuter av. De andra två tittar till, men struntar i det sedan. Det är nog bara jag som är nojjig. Jag är livrädd att de ska bli skrämda och att man ska få en skotträdd hund. Egentligen borde inte jag gå ut med dem, eftersom jag letar efter reaktioner. Anders, han konstaterar bara att de bryr sig inte, alltså behöver man inte hålla koll efter ungar som kan tänkas ha smällare i händerna, en klart sundare inställning än min, jag vet

Sedan måste jag erkänna att vi tillhör dem som skjuter raketer vid tolvslaget, men jag skulle aldrig tillåta att sonen sprang omkring och okynnessköt i tid och otid.

Till sist önskar jag alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Det här inlägget postades i Vardagsprat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>