Vättevalpar?

Nja, nej, njo, kanske…. Vi får helt enkelt se. Men vi var i Köping igår och tittade på vättarna. Såg några trevliga hanhundar där som skulle kunna vara tänkbara alternativ om…. En unghund sitter extra på ögonhinnan, inte för att han var dundersnygg, han var väldigt ung och behöver utveckla sig, men han var så härligt i sitt sätt! Hoppade och busade, bet husse i byxbenen isf att trava fint. Husse var nog inte helt nöjd, och naturligtvis påverkade det kritiken, men jag gillade verkligen hans attityd! Kunde också glädja mig över att de två hundarna som Husse och jag gillade bäst också placerade sig som 1:a resp 3:a i hanhundsklassen. Jag har ingen aning om det betyder att vi har blick för rasen, eller om domaren och vi helt enkelt tycker lika, fast fel, men vi får väl hoppas på att det var alternativ 1 8)

På tal om attityd

Jag måste ju säga att Ochra är lite dumsnäll ibland! Hon tolererar nästan vad som helst från Troja. Hon har alltid hanterat Troja som sin valp, men man tycker ju att det skulle gå över, lillskiten är ju trots allt 2 år nu!

 

Det här inlägget postades i Vardagsprat, Västgötaspets. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vättevalpar?

  1. Fia skriver:

    Klart ni ska ha vätte-valpar!
    Grattis till Meringa-vovvarnas framgångar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>