Nu närmar det sig semindags :-)

Vizzla har börjat löpa, så nu närmar vi oss :-) .

Jag ringde den svenska veterinären igår för att boka tid, som vi kommit överens om tidigare, och hon svarar att hon är bortrest! Hjärtat hann stanna och paniken kom innan hon fortsätter, “så vi måste skicka det till någon annan, vem vill du åka till?”. På hennes rekommendation så blir det Ragnar Thomassen i Norge. Hon skickar dit sperman, och vi får vackert åka dit. Nu bort ju Vizzla och matte Linda i Väse, strax utanför Karlstad, så för deras del blev det ju närmare :-) . Som tur var jobbar Linda dessutom på en veterinärklinik så att Vizzla helt plötsligt behöver pass, avmaskas hos veterinär mot dvärgbandmask osv är ju lättlöst, puh!

Chip
Blivande pappa Chip, Supreme Champion Goodwill Limelight, på bilden 11 år gammal. Foto Jenniefer Bayliss, Australien
Twiggy
Twiggy, Chips dotter född aug 2013.
Foto Jenniefer Bayliss, Australien

Det här inlägget postades i Valpar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>