Vizzla “parad” och tävlingsresultat

Ja då var Vizzla “parad”, ja eller i alla fall inseminerad. Lite strul och panik blev det. Själv satt jag fast på kurs och kunde inte göra något, så Anders fick ta semester med kort varsel och åka till Oslo för att fixa. Men slutet gott allting gott, med lite hjälp av Svärmor som tog hand om Troja, Linda (Vizzlas matte) och hennes föräldrar som tog hand om kelparna och Toril (Lottas matte) som mötte upp i Oslo och hjälpte till att hitta rätt så har vi nu en inseminerad tik. Så nu är det bara att hålla tummarna för att det tog sig :-) .

Idag har det tävlats lite. Angelica och Grimm debuterade i elitklass spår, och med den äran! 537,5 poäng och certpoäng är en riktigt bra debut, stort grattis.

Linnea med Luna och jag och Jessie var i Flen och tävlade rallylydnad. Laddningen inför tävlingen var väl inte optimal direkt, borta måndag-fredag. Jessie tillbringade ett dygn hos Linda, väl hemma igen var jag så trött att jag knappt visste vad jag hette, men ett kort träningspass tillsammans med Linnea blev det ialla fall igår em. Men lilla Jessie är ju en ängel! 96 poäng landade hon på :-) . Luna ville ju inte vara sämre än syrran, så det blev 96 poäng där också! I och med det så tog Luna och Linnea sitt tredje kvalificerade resultat och Luna kan nu mer titulera sig RLD N Meringa’s J’Arda :-) Grattis!

Det här inlägget postades i Resultat Meringa's hundar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vizzla “parad” och tävlingsresultat

  1. Annica, Myra & Jolly skriver:

    Oj! Här händer det grejer! Nu håller vi tummarna för valpar!
    Stort grattis till alla som tävlade, vilka fina resultat!!

  2. Carolin skriver:

    Vilken tur att det löste sig med Wizzla!! Hoppas på många valpar :)

    Grattis till framgångar på tävlingsbanorna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>