År Jessie dräktig?

Jag vet inte. Tycker hon visar vissa saker som tyder på det, bl a varit loj efter löpet vilket absolut inte är typiskt henne. Men jag vet inte säkert än. Veckan som kommer ska jag på kurs så jag hinner inte åka på ultraljud, men är jag fortfarande osäker näste helg får det bli ett UL veckan därpå.

I övrigt händer inte så mycket mer än att Vickulas-Fia och jag ska ta in sperma från Sandsprite Land Down Under, och vi har ev ytterligare en till på gång, men den är inte röntgad än vilket är första kravet. Ja vi får väl se hur det blir. Jag vet inte vem jag ska använda det på, eller när men det blir tidigast 2016 eller ännu senare.

Det här inlägget postades i Valpar, Vardagsprat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>