Transportsträcka

Just nu känns det mest som en transportstäcka. Inga valpar :-( , inga tävlingar och inga kul kurser. Helt enkelt en trist transportsträcka innan våren tar fart. Som tur är en agilitytävling om 2 veckor så helt stilla är det ju inte.

Vi har ju 5 hundar hemma just nu, vilket helt klart är för många. Det är Imre som flyttat “hem till mamma”. Det är ju inte tänkt att han ska bli kvar, men vi har inte bråttom att hitta nytt hem till honom. Tanken är att han och syrrorna Jessie och Luna ska gå MT under våren. Förhoppningsvis hittar vi lämpligt hem till honom snart, han är en härligt hund att träna med så det vore roligt om han fick komma till någon som kan ta vara på hans kapacitet. Men tills rätt hem dyker upp får han vara här och trängas med morsan Ochra, syrrorna Ebba och Jessie och lilla grådvärgen Troja.

Det här inlägget postades i Vardagsprat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>