Imre söker nytt hem

Imre, J’Asfaloth söker ett nytt hem. Han är nyss fyllda 3 år, har genomfört MH och är uppflyttad till lägre klass spår. Klar för att tävla både lägrespår och lydnadsklass I. Han har HD B och ED ua.

Imre

Imre kom tillbaks till oss i november, men nu är det dags att hitta ett nytt hem till honom. Han behöver få bo hos någon som är hundvan, och som vill fortsätta träna med honom. Vill man även tävla är det en bonus, men inte nödvändigt. Vill man köra är agility är han  inte optimal, även om jag tränat lite med honom. Men där behöver man i så fall lägga ner ganska mycket tid på passivitetsträning.

I vardagen är han enkel, han fungerar fint i flocken. Leker med de andra, och har en sund respekt för mamma Ochra och syster Ebba. Går att ha lös utan problem. Går att lämna hemma själv utan att göra hyss. Han är kanske inte den vackraste kelpien, men med massor av arbetskapacitet. Tanken är att han ska gå MT senare i vår.

Så om du tror att Imre skulle passa hos dig, så hör av dig. Kontaktuppgifter finns på hemsidan: www.meringa.se

Det här inlägget postades i Valpar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Imre söker nytt hem

  1. Trond Jensen skriver:

    Hei. Virker som en artig kar. Jeg hadde tenkt at min neste hund skulle være en Kelpie. Måtte desverre avlive min siste hund i ung alder pga sterk hd ( grå schæfer ) for et år siden. Mine tidligere hunder har vært Tervueren. Har trent noe bruks, men mest lydighet. Vi har folk i familien som driver aktivt bruks ( Bente og Svein Frantsen ) Bente har jo Kelpie så det er herfra jeg har fått interesse for denne rasen. Kona har en hann tervueren på 8 år og vi bor i enebolig nær skogs og frilufts område. Kunne dette være av interesse så kunne vi kansje avtalt at vi kunne reist over og hilst på dere. Mvh Trond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>